Εργαστήρια Ποδολογίας

Ο εκπαιδευτής

Ο Μάκης Σεραφειμίδης δραστηριοποιείται στον τομέα της Ποδολογίας από το 1990.

Το 1993 δημιούργησε το “Twenty Nails” με όραμα να παρέχει ολοκληρωμένες, ποιοτικές υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ σε γυναίκες και άνδρες και απώτερο σκοπό να βλέπει το χαμόγελό τους στο τέλος κάθε περιποίησης.

Αντιλήφθηκε γρήγορα την έλλειψη εξειδικευμένης γνώσης όσον αφορά στο θεραπευτικό πεντικιούρ και εν γένει στην Ποδολογία. Παράλληλα, προέκυψε η ανάγκη των σεμιναρίων για την παροχή πολύτιμων συμβουλών, τεχνογνωσίας, αλλά και εξοπλισμού πρωτίστως στους συνεργάτες του, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση.

Θέλοντας να μοιραστεί την πολυετή εμπειρία του με όποιον αγαπά το επάγγελμα του Ποδολόγου και να μεταδώσει τη γνώση που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, σας προσκαλεί σε μια σειρά σεμιναρίων, με εντελώς διαφορετική δομή και φιλοσοφία.

Τα σεμινάρια, στα οποία εισηγητής είναι ο ίδιος, πραγματοποιούνται σε πραγματικές συνθήκες και σκοπεύουν να στηρίξουν ενεργά τον κάθε ενδιαφερόμενο, να συμβάλλουν στην εξέλιξή του, να τον βοηθήσουν ν’ ακολουθήσει το όνειρό του και να τον εντάξουν στους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Παράλληλα, προσφέρει νέες υπηρεσίες συμβουλευτικής, αλλά και παροχής εξοπλισμού σε όποιον θέλει να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση, να προηγηθεί του ανταγωνισμού και να διακριθεί  σ’ αυτόν τον τομέα.