ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα εργαστήρια είναι πρακτικά. Αυτό σημαίνει ότι εξασκείσαι στις τεχνικές τις οποίες μαθαίνεις, σε πραγματικά περιστατικά. Καλύπτονται, φυσικά και όλες οι απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις εφαρμόζοντας, όμως, τα πάντα στην πράξη.

Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις απαραιτήτως 20 ώρες εκπαίδευση. Θα ξεκινήσουμε με ένα εισαγωγικό σεμινάριο 4 ωρών, ώστε να δεις τον τρόπο που δουλεύουμε, και να καλύψουμε ορισμένες βασικές έννοιες. Έτσι, θα μπορέσεις να αποφασίσεις πιο εύκολα σε ποιες θεματικές ενότητες επιθυμείς να εκπαιδευτείς. Στη συνέχεια επιλέγεις όσες από τις ενότητες χρειάζεσαι, διάρκειας 1 ώρας η κάθε μία.

Ναι. Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου λαμβάνεις πιστοποίηση των γνώσεων που έχεις αποκτήσει.

Γίνεται εκπαίδευση σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Επικοινώνησε μαζί μας για να σε ενημερώσουμε για τα επόμενα εργαστήρια Ποδολογίας στην περιοχή σου.

Ο σκοπός είναι να γινει ουσιαστική εκπαίδευση, ώστε να αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ασκήσεις το επάγγελμα του Ποδολόγου. Για να γίνει αυτό, τα εργαστήρια γίνονται είτε σε τμήματα 2 ή 3 ατόμων, είτε ατομικά. Ενημέρωσέ μας τι σε εξυπηρετεί, ώστε να κάνουμε τον κατάλληλο προγραμματισμό.

Τα εργαλεία τα οποία χρειάζονται για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων παρέχονται δωρεάν. Κατά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, όποιος σπουδαστής επιθυμεί να προμηθευτεί τα δικά του εργαλεία, μπορεί να τα αποκτήσει σε προνομιακές τιμές.